Om morella

morella er et lite enkeltpersonforetak som ble opprettet i Oktober 2017. Innehaver er Nina Selvik, og etter å i mange år kun ha tenkt tanken på å starte noe selv bestemte jeg meg endelig for å bare hoppe i det. For å kunne nå flere kunder i vårt langstrakte land, falt valget på nettbutikk. Mitt ønske er at  vi forbrukere blir mer bevisste i våre valg. Det er aldri for sent å endre vanene sine til det bedre. Det imponerer meg hvor engasjerte de unge er i forhold til miljøutfordringene verden står overfor. Og nå er tiden inne for at vi som er voksne går inn for å være så gode forbilder som vi kan. Å bytte ut engangsartikler med gjenbruksartikler er en god start, som heller ikke krever så mye å få til.

Mange land har tatt plastproblemet i verden på alvor både ved å forby plastposer, eller å øke prisen på disse betydelig. At Norge vil følge etter kan vi egentlig begynne å forberede oss på allerede nå. Selv om plast blir resirkulert er det kun et visst antall ganger plasten kan gjenvinnes. Kjøp deg derfor noen fine handlenett, og venn deg til å bruke de. Så lenge de ikke tar noen vesentlig plass i vesken eller lommen, handler det kun om å huske å ta de med, og takke nei når du blir spurt om du vil ha en plastpose. I lengden sparer du penger i tillegg til miljøet, en klar vinn - vinn situasjon.

Handlenettet fra Flip & tumble er et typisk shoppingnett. Et som tar liten plass i vesken, og som derfor alltid kan være med. Det vil komme flere typer handlenett fremover. Noen solide og romslige som er perfekt for mathandel, som alltid ligger klare i bilen, eller som tas med som en skulderveske når du går for å handle mat. Flere varianter av kompakte bærenett kommer også, slik at enhver kan finne sin favoritt.

I tillegg til handlenett vil det også komme andre produkter. En fellesfaktor vil være at de kommer fra etiske og miljøvennlige bedrifter. Jeg liker å teste og prøve ut produktene selv før jeg tar de inn til butikken, dermed kan ting ta litt tid.. Ellers er jeg veldig takknemlig for tips til produkter dere savner i butikken min, og spesielt da produkter som ikke selges så mange steder fra før.

Til slutt en liten fun fact; navnet morella er egentlig bare satt sammen av mor + ella, som er navnet på datteren min. En koselig, litt intern historie ligger bak :).

Dersom du har noen spørsmål må du gjerne sende en mail til kundeservice@morella.no, eller ringe meg på 41207592.

Org. nr. 919749075 MVA